In verband met de overname van de productie door Bakkerij Nollen worden vanaf heden ALLE workshop georganiseerd door en bij Bakkerij Nollen, Goorsestraat 9 te Hengevelde. 

Bakkerij Nollen organiseert met regelmaat workshops waarin u informatie ontvangt over chocolade maar bovendien ook zelf aan de slag gaat om iets heerlijks te maken. 

Groepen van minimaal 8 deelnemers kunnen in overleg een datum/tijdstip reserveren, echter nooit op zondagen of vanaf half november tot en met eind december. Geen eigen groep? Geen probleem. Op diverse data verspreid over het jaar zullen er een aantal workshops gepland worden waarvoor ook individueel ingeschreven kan worden.

Reserveringen voor de individuele workshops verlopen uitsluitend via de website van Bakkerij Nollen. Klik op  www.bakkerijnollen.nl/product/workshop om direct naar de actuele pagina te gaan.

Heeft u een eigen groep (minimaal 8 deelnemers)? Stuurt u dan een email met uw gegevens, aantal deelnemers en de voorkeursdatum naar workshops@bakkerijnollen.nl  In overleg wordt dan uw reservering vastgelegd.

 

 Bij reservering gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Er vinden GEEN workshops meer plaats bij Chocolaterie Hulshof in Eibergen.

Sorry!

Er staan geen producten in deze categorie

TERUG NAAR CHOCOLATERIE HULSHOF
Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Peiling Community

Welke soort chocola heeft uw voorkeur?