In verband met de overname door Bakkerij Nollen worden vanaf heden alle workshop georganiseerd door en bij Bakkerij Nollen, Goorsestraat 9 te Hengevelde.

Bakkerij Nollen organiseert met regelmaat workshops waarin u informatie ontvangt over chocolade maar bovendien ook zelf aan de slag gaat om iets heerlijks te maken. 

Tijdens de workshop, welke gemiddeld 2½ tot 3 uur duurt, maakt u na een korte inleiding over chocolade, in een ontspannen sfeer, kennis met de 3 hoofdzaken van het werken met chocolade: sier/stukswerk, vormbonbons (mouleren) en doorhaalbonbons (enroberen). Om de chocolade de tijd te geven om te stollen, is er een kort pauze moment voor koffie/thee met iets lekkers. Natuurlijk mag u alle artikelen welke u tijdens de workshop maakt ook mee naar huis nemen. Bij een themaworkshop kan/zal er afgeweken worden van dit programma.

Groepen van minimaal 8 deelnemers kunnen in overleg een datum/tijdstip reserveren, echter nooit op zondagen of vanaf half november tot en met eind december. Geen eigen groep? Geen probleem. Op diverse data verspreid over het jaar zullen er een aantal workshops gepland worden waarvoor ook individueel ingeschreven kan worden.

Reserveringen voor de individuele workshops verlopen uitsluitend via de website van Bakkerij Nollen. Klik op  www.bakkerijnollen.nl/product/paasworkshop om direct naar de actuele pagina te gaan.

Data waarvoor nu reeds een reservering kan worden gemaakt zijn:

Dinsdag 2 april 2019, aanvang 18.30 uur

Dinsdag 9 april 2019, aanvang 18.30 uur


Heeft u een eigen groep (minimaal 8 deelnemers)? Stuurt u dan een email met uw gegevens, aantal deelnemers en de voorkeursdatum naar workshops@bakkerijnollen.nl  In overleg wordt dan uw reservering vastgelegd.


 Bij reservering gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Sorry!

Er staan geen producten in deze categorie

TERUG NAAR CHOCOLATERIE HULSHOF
Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Peiling Community

Welke soort chocola heeft uw voorkeur?