Chocolaterie Hulshof organiseert met regelmaat workshops waarin u informatie ontvangt over chocolade maar bovendien ook zelf aan de slag gaat om iets heerlijks te maken. 

Tijdens de workshop, welke gemiddeld 2½ tot 3 uur duurt, maakt u na een korte inleiding over chocolade, in een ontspannen sfeer, kennis met de 3 hoofdzaken van het werken met chocolade: sier/stukswerk, vormbonbons (mouleren) en doorhaalbonbons (enroberen). Om de chocolade de tijd te geven om te stollen, is er een kort pauze moment voor koffie/thee met iets lekkers. Natuurlijk mag u alle artikelen welke u tijdens de workshop maakt ook mee naar huis nemen. Bij een themaworkshop kan er afgeweken worden van dit programma.

Groepen van minimaal 8 deelnemers kunnen in overleg een datum/tijdstip reserveren. Geen eigen groep? Geen probleem. Op diverse data verspreid over het jaar zijn er een aantal workshops gepland waarvoor individueel ingeschreven kan worden. Reserveringen voor de individuele workshops verlopen uitsluitend via deze website.  Zodra er minimaal 8 deelnemers zijn aangemeld vindt de workshop op het geplande moment doorgang. Mochten er onverhoopt minder deelnemers zijn aangemeld, dan zal er contact met u worden opgenomen waarbij we proberen een alternatieve datum te vinden.

Al onze workshops vinden plaats in ons atelier aan de Spoorstraat 38 te Haaksbergen. 

Onder aan deze pagina kunt u direct reserveren!

Voor 2017 zijn er, onder voorbehoud, de volgende data gereserveerd:

- Zaterdag 11 februari, thema Valentijn

- Dinsdag 11 april, thema Pasen

- Vrijdag 30 juni

- Zaterdag 9 september

- Vrijdag 27 oktober

Op alle workshops zijn onze algemene voorwaarden  van toepassing. Bij reservering gaat u akkoord met deze voorwaarden.

per pagina
1 Artikel(en)
per pagina
1 Artikel(en)
Shoppen op

Winkel Opties

Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Prijs
€47
€48
Peiling Community

Welke soort chocola heeft uw voorkeur?