Voor het personaliseren van bonbons met uw logo, tekst of foto zijn er twee mogelijkheden.

 

1. Mouleerbonbons (ook wel vormbonbons genoemd)

Voor deze bonbons zijn 2 verschillende vormen beschikbaar, een rechthoek en een ronde. Beide vormen bevatten 15 bonbons per vorm. Bestellen kan in veelvouden van 15 stuks per logo, tekst of foto.

Logo en/of fotobonbons als vormbonbon worden altijd vervaardigd van witte chocolade. De benodigde afdruk wordt door Chocolaterie Hulshof in eigen beheer gemaakt, maar zijn hierbij afhankelijk van de kleuren welke een printer (gevuld met cartridges met levensmiddelenkleurstof) kan maken. De witte chocolade kan worden vergeleken met een wit vel papier. U kunt zich hierbij wellicht voorstellen dat wanneer er pure chocolade (vergelijkbaar met donkerbruin of zwart papier) zou worden gebruikt, hierop alle andere te printen kleuren weg vallen en niet zichtbaar zijn op het uiteindelijke product. 

Om de bonbons voor u te kunnen vervaardigen is het van belang dat de gewenste afbeelding digitaal wordt aangeleverd via de mail, info@chocolateriehulshof.nl, in een jpg- bestandsformaat. Houdt u rekening met enkele dagen productietijd, de gewenste leverdatum wordt altijd met u besproken.

 

 2. Enrobeer bonbons (ook wel doorhaalbonbons genoemd)

Dit type bonbon, afmeting en vorm wordt in overleg bepaald,  is uitermate geschikt voor grote(re) afnames, ook mogelijk in deellevering. Na aanleveren van het logo of de foto zoals bovenstaand vermeld, worden de transfersheets extern geproduceerd. Dit proces is vergelijkbaar met drukwerk met de kleurmogelijkheden als bij drukwerk, dus ook bijvoorbeeld wit, zilver of goud. Het logo of de foto wordt met gekleurde cacaoboter op de transfersheet aangebracht. Minimale besteleenheden zijn ca. 6750 stuks per logo/foto. De levertijd van de transfersheets bedraagt circa 4 weken na akkoord van de proefdruk. Daarna kunnen deze sheets door Chocolaterie Hulshof worden verwerkt tot uw gepersonaliseerde bonbons. Gebruikelijk hierbij is dat de kosten voor deze sheets bij u in rekening worden gebracht, de transfersheets blijven op voorraad bij Chocolaterie Hulshof. In overleg wordt de afname bepaald. Dit kan een vaste hoeveelheid per week/maand zijn maar ook op afroep.

 

Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op, telefonisch via 06-23762089 of via email info@chocolateriehulshof.nl