Chocolaterie Hulshof werkt met passie.

De keuze voor kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, het ontdekken van nieuwe smaken en verrassende smaakcombinaties, kan alleen met een ware passie voor chocolade. Dit zijn de ingrediënten welke Chocolaterie Hulshof maken tot een begrip in de wijde omgeving, al meer dan 50 jaar!

Chocolaterie Hulshof is met recht vervuld van chocolade...

Met ingang van 01-01-2019 is de productie van onze chocolade producten over gegaan naar bakkerij Nollen, waar Hans is gaan werken en zich volledig kan toeleggen op hetgeen hij het liefst doet: het maken van mooie chocolade producten. Onze winkel in Eibergen blijft ongewijzigd. 

Let op: Het telefoonnummer waarop wij alleen nog bereikbaar zijn is 06-23762089

Met ingang van 15 juni 2019 zijn wij op zaterdag geopend vanaf 10.00 uur.

Heeft u een vraag? Stuur dan een mail naar info@chocolateriehulshof.nl


Privacyverklaring/AVG per 25-05-2018:Ondanks de nieuwe wetgeving veranderd er eigenlijk niets aan de manier waarop wij met uw persoonsgegevens om gaan. Wij waren hierin al zeer zorgvuldig en discreet: Uw gegevens (voor- en achternaam, adres + woonplaats, telefoonnummer en email-adres en mogelijk overige gegevens die u zelf aan ons heeft verstrekt) worden uitsluitend daarvoor gebruikt waar u om gevraagd heeft. Bij een bestelling voor de productie dan wel het toezenden, bij een verzoek om informatie voor de informatieverstrekking, bij het reserveren van een workshop voor de reminder in de week voorafgaand aan de workshop. Niets meer en niets minder. Uw gegevens zullen op geen enkele manier (actief) worden doorgegeven of verkocht aan derden en vanzelfsprekend doen wij er alles aan uw gegevens te beschermen. Indien u van mening bent dat uw gegevens niet goed beschermd zijn, dan wel dat u wilt worden verwijderd uit ons bestand, neemt u dan contact met ons op via de email met uw verzoek.